sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Nuhaisen opiskelijan nuudelikuppi

Taas tuli kokattua kiireessä, ei mitään gourmet-ruokaa, mutta menetteli kyllä, vaikken edes maistanut tukkoisine nenineni juuri mitään 

Nuudelikuppi

1 punasipuli
1 paprika
80 g:n pss nuudeleita
½ tlk kidneypapuja
mausteita

Pilko sipuli, paista hetki öljyssä, lisää paprika pilkottuna ja paista hetki. Lisää vettä noin 3 dl, kiehuta ja lisää nuudelit sekä pavut. Keitä nuudeita pakkauksen ohjeen verran, lisää mausteet (itselläni suolaa, sitruuna- ja mustapippuria rouhittuna, paprikajauhetta ja basilikaa), anna "tekeentyä" vielä hetki.

1 kommentti:

  1. Kivan olonen blogi sulla, laitanpa linkin omaani. :) Uudet kasvisruokablogit on aina hyvä juttu.

    VastaaPoista