
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl keitettyä teetä (tai kahvia)
2,5 dl vehnäjauhoa
1 dl hasselpähkinärouhetta
½ tl soodaa
½ tl suolaa
130 g suklaata (esim. Pandan Hurmaavaa tummaa)
2 rkl kaakaojauhetta
Vatkaa rasva ja sokeri sekaisin. Lisää vaniljasokeri ja tee. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon sooda, suola sekä pähkinärouhe ja vatkaa rasva-sokeriseoksen joukkoon. Rouhi suklaa, sekoita rouhe sekä kaakaojauhe muiden aineiden joukkoon. Taikinasta tulee melko jäykkää.
Muotoile pellille leivinpaperin päälle halkaisijaltaan noin 4-senttisiä, noin senttimetrin paksuisia keksejä, jätä hiukan leviämisvaraa. Paista 175 asteessa 10-12 minuuttia. Anna valmiiden keksien jäähtyä pellillä hetkinen, muuten hajoavat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti