sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Lohtua sadesäähän: banaanilettua naamariin

Tämä on ihan lemppariherkkujani ja ohjeella onkin tullut väsättyä monet letut. Melko perusletut banaanilisällä, pitäisi joskus kokeilla banaanin tilalle myös esim. omenaa.

Banaaniletut
1 l kauramaitoa
2 (reilusti kypsää) banaania
n. 8 dl vehnäjauhoa
2 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
öljyä tai sinistä keijua paistamiseen

Muusaa banaanit hyvin, sekoita muusi ja kauramaito. Lisää vaniljasokeri, suola, öljy sekä vehnäjauhot vispilällä vatkaten. Anna taikinan turvota hetki ennen paistamista.
Paista letut molemmilta puolin öljyssä tai keijussa kuumalla pannulla niin, että paistopinnat ovat kauniisti hieman kullanruskehtavat.
Tarjoile mansikkahillon ja kaurakermavaahdon tai kaurajäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti